bge_logo_diap_def_officialdealer-def1

Wij verkopen alle modellen en accessoires en hebben deze allemaal op voorraad!

In de webshop:

Big Green Egg - Authorized Platinum Dealer - Depot24
webversion-bge-cover-shoot-2019-29

Over The Big Green Egg

Waarschijnlijk heb je hem al weleens tijdens een feest in een tuin of bij een hip bbq-restaurant zien staan: The Big Green Egg. Een prachtige kamado BBQ van keramiek met een stoere en robuuste uitstraling! Ondanks het feit dat het ontwerp al ruim 50 jaar oud is, blijft de Big Green Egg nog steeds een echte lust voor het oog! De BBQ is er zeker niet alleen voor geoefende professionals, maar ook voor beginnende enthousiaste thuisbbq’ers!

webversion-dome-bge-cover-3

Kenmerken van een Big Green Egg

Naast het feit dat de Big Green Egg een prachtige uitstraling heeft, zijn ook de prestaties van de BBQ ongeëvenaard. Enkele belangrijke kenmerken van deze BBQ zijn: de korte tijd die benodigd is voor het opwarmen, het feit dat de temperatuur uitermate goed te regelen is door de wanden van keramiek, er in vergelijking tot andere kamado’s relatief weinig houtskool hoeft te worden gebruikt (dus duurzaam) en tot slot dat de Big Green Egg nauwelijks gevoelig is voor slijtage of roest. Dit is slechts een kleine greep van de vele positieve eigenschappen, lees voor een uitgebreidere beschrijving eens wat recensies van gebruikers van de Big Green Egg.

webversion-bge-cover-shoot-2019-14

Waarom een Big Green Egg

Hoewel de Big Green Egg doorgaans niet de meest voordelige kamado is, haal je met de aanschaf van deze top-BBQ een echte klassieker in huis die zijn waarde meer dan bewezen heeft. Het feit dat diverse bekende Nederlandse topkoks fan zijn van de Big Green Egg en de BBQ in hun restaurants gebruiken zegt genoeg. Wie eenmaal een BBQ van dit type heeft aangeschaft stapt niet meer over. Durf je het aan en kom je ook bij onze Big Green Egg fanclub?

echt

Wij zijn dealer van houtskool
van het merk Echt.

Deze houtskool bestaat uit grote brokken en is duurzaam geproduceerd in Europa en CO2 neutraal.

Wil je een topchef worden
met The Big Green Egg BBQ?

We bieden ook BBQ workshops aanop bedrijfslocatie
of hier in onze werkplaats.

0