Breng de ruwe natuur
in je huiskamer

Hout in zijn puurste vorm

Vanwege de neutrale kleur van hout past een boomstamtafel in zowat elk interieur. Of je nu van een heel industrieel interieur houdt, waarin een ruw houten blad met stalen poten perfect past, of een landelijk interieur waarin het authentieke van een boomstamtafel prachtig tot zijn recht komt. Omdat onze meubels van kleine tot hele grote, oude bomen wordt gemaakt is het mogelijk het meubel in verschillende maten te bestellen. Van 60 cm tot meer dan 6 meter, dat allemaal uit één stuk bestaat. Een mooie blikvanger dus als grote eettafel in de woonkamer of vergadertafel op kantoor.

Andere boomstammeubels

Naast boomstamtafels maken wij ook andere meubels als boomstambanken en salontafels. Maar ook in de tuin voegt een tuintafel of een ander tuinmeubel, waarbij de vorm van de boom goed tot zijn recht komt, een natuurlijk element toe. En heb je wel eens nagedacht over hout in de badkamer? Ons badkamermeubilair is met veel zorg geolied en gelakt, zodat het ook in een vochtige omgeving lang meegaat.

Interieuradvies

Om deze boomstamtafel volledig tot zijn recht te laten komen werken wij samen met diverse interieurontwerpers. Een van deze stylisten geeft u persoonlijk styling advies en maakt vrijblijvend een ontwerp voor de inrichting van uw huis

Vergaderzalen en Kantoor

Uiteraard is een mooie grote tafel onmisbaar in een vergaderruimte. De duurzame kwaliteit van ons hout zou hiervoor een mooi, natuurlijk en strak element kunnen geven aan ieder soort kantoorruimte. We hebben een grote variatie aan groottes en modellen voor ieder gewenste stijl. Voor verschillende ideeën, kunt u inspiratie opdoen door op één van onze verschillende tabs te klikken, of langs te gaan bij onze werkplaats. Het is ook goed om te weten dat deze werkplaats gebruikt kan worden voor het organiseren van bedrijfsfeestjes op een unieke locatie!

Vindt je onze tafels mooi?

Ben je geïnteresseerd een boom een tweede leven te geven en een tuinmeubel, badkamermeubilair of boomstamtafel aan te schaffen? Of ben je geïnteresseerd hoe de verschillende houtsoorten als eiken, essen, iep, paardenkastanje of suikeresdoorn eruit zien? Neem eens een kijkje op onze Facebook- en Instagrampagina om te zien wat voor unieke producten wij creëren van duurzaam hout.

0