Wij zijn geautoriseerd dealer van “The Bastard”.

Wij verkopen alle modellen en accessoires en hebben deze allemaal op voorraad!

logo
image5

Over The Bastard

The Bastard maakt premium kamado’s sinds 2013. Als bedrijf delen we een ongelooflijke passie voor lekker buiten koken. Juist kamado’s maken buiten koken tot een feest en daar zou iedereen van moeten kunnen genieten. Die overtuiging was het begin van the Bastard. Serious outdoor cooking voor iedereen, het hele jaar door. Met een zestal helder uitgangspunten:

image7

Oerkoken opnieuw uitgevonden

Eten bereiden in een oven van klei deden we 3000 jaar geleden al. Deze oervorm van koken is de basis, maar dan op een zeer innovatieve manier. Het is de perfecte barbecue, maar met The Bastard doe je meer. De unieke isolerende eigenschappen zijn ideaal om te slow cooken, warm of koud roken en als steenoven voor een echte Italiaanse pizza. Ontdek The Bastard als meest natuurlijke en lekkerste manier van oerkoken anno nu.

The Bastard

Puur Dutch design

Terug naar de essentie. Nederlandse designers begrijpen dit als geen ander. 
Ze geloven dat alles altijd beter, mooier en efficiënter kan. Zoeken naar de juiste balans tussen vorm en functie. The Bastard is daar met zijn no-nonsense karakter een mooi voorbeeld van. Eerlijk design, gemaakt van de beste materialen en zo makkelijk in gebruik. Uitgevoerd in zwart want “is there any other color”!

Waarom een Bastard?

De BBQ van Bastard zijn van Nederlands design waarin ‘no nonsense’ centraal staat. Ze passen dus perfect in je tuin bij twee boomstambanken die dezelfde ‘no nonsense’ en minimalistische uitstraling hebben. Het is een bijzondere BBQ die op de Kamado BBQ gebaseerd is, en deze Kamado BBQ is vervolgens weer gebaseerd op het ovenkoken van 3000 jaar geleden.

The Bastard
echt

Wij zijn dealer van houtskool
van het merk Echt.

Deze houtskool bestaat uit grote brokken en is duurzaam geproduceerd in Europa en CO2 neutraal.

image4

Industrieel keramiek

Met hoogwaardig industrieel keramiek is een soort ‘oven’ gecreëerd die het mogelijk maakt om de BBQ van Bastard op verschillende manieren te gebruiken. Zo kun je het gebruiken als slowcooker, als steenoven om pizza’s in te bakken, je kunt er vlees en vis in roken én natuurlijk een lekker stuk vlees op grillen, zoals op een gewone BBQ. Het is dus duidelijk, net zoals onze boomstammeubels, een unieke BBQ voor een super resultaat.

Wil je een topchef worden
met de Bastard BBQ?

We bieden ook BBQ workshops aanop bedrijfslocatie
of hier in onze werkplaats.

0