Interieuradvies

Jouw woning helemaal naar wens

Onze winkel

Onze winkel heeft verschillende opties voor verschillende smaken. Je kunt kiezen voor een groot en ruig uiterlijk, bijvoorbeeld voor een Scandinavisch ogende stijl, of kleine of fijnere planken. Hoe dan ook, hout staat mooi in iedere woning, en kan net voor dat ene ‘extra’ zorgen om jouw stijl te complimenteren en kamer af te maken.

Stylisten

Wij begrijpen dat het kiezen voor een bepaalde meubel lastig is, of dat je misschien speciale wensen of ideeën hebt. Om je hierbij te helpen, werken wij samen met meerdere interieurontwerpers die je interieuradvies kunnen geven. Wij kunnen deze specialisten inzetten om vrijblijvend ontwerp te maken voor de inrichting van jouw huis. Verder kun je op onze site natuurlijk al de nodige inspiratie op doen voor je interieur.

bank industrieel

Groothandel

Ons bedrijf levert aan interieurstylisten, pop-up shops, conceptstores, kantoorinrichters en andere winkels – we beschouwen onszelf dan ook als een echte groothandel! Je zou ons als een verlengstuk van winkels kunnen zien. Alhoewel wij ons grotendeels op ondernemers richten, schenken wij ook grote aandacht aan de gemakken van onze klanten. Dit betekent dat wij ook rechtstreeks aan consumenten leveren. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze diensten?

Groothandelsprijzen of een stylist aan huis

0